Concepte:
UN BRINDIS AL BON HUMOR
Idea: 
Cada capítol, un bar diferent. I a cada bar un nou repte, el de conèixer d’una manera distesa i divertida els clients que s’hi troben.
Continguts d'entreteniment: 
L’entreteniment s’ha convertit en el contingut més consumit pels usuaris. Apostem per un contigut divertit, distès i que ens apropi a les persones quotidianes que podem trobar tots en un bar.
El bar serveix com a punt de trobada on succeeixen tota mena de converses:
La família, l’amor, els hobbies, l’escola dels fills, el derbi, la salut, els viatges.
És a dir, els temes que ens interessen i preocupen a tots.
Protagonistes:
Els clients i els bars
Localització:
El bar com a lloc de trobada on la gent expressa les opinions més sinceres.
Els bars: Íntims, cool, de disseny, de tota la vida, familiar, únic.)
Fil conductor:
De la mà d’un presentador atrevit, alegre i que fa honor al títol del programa (té molta “barra”) coneixem les curiositats i les històries dels clients i els bars. D’aquesta manera l’espectador podrà conèixer els productes que ofereix cada un dels bars: l’ambientació, la gastronomia, la gent que hi treballa però sobretot la gent que els visita i les seves històries.
Totes les històries són reals menys la del presentador amb un personatge que apareix a cada capítol. La seva ex sogra que el persegueix allà on va. A poc a poc anirem coneixent la curiosa relació que hi ha amagada entre aquests dos personatges.
Al final del programa, els clients del bar s’involucren en un final sorpresa vinculat a un dels entrevistats: una actuació musical, jocs, ball de claqué, una classe de ioga, etc.
Per què?:
Els bars com a agent socialitzador a la ciutat de Barcelona
Quina Barra aproxima als espectadors a les experiències dels clients mitjançant les seves històries i vivències. L’objectiu és entretenir, fer gaudir a l’espectador. Alhora també es donaran a conèixer els bars donant visibilitat a aquests i els productes.
La plataforma
Aquest format podría encabir-se tant en televisió com a Internet en forma de càpsules audiovisuals. És important el paper de les xarxes socials en quant a difusió i interactivitat amb el públic.
Per accedir al 'pilot' de 20 minuts:
Contrasenya: quinabarra
Back to Top